Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τσιρκολίσιους..! Αποκριά για τα παιδιά της Σκιάθου

Όταν το κέφι και η χαρά πηγάζουν από τα ίδια τα παιδιά τότε εκείνα που το εισπράττουν, χαίρονται διπλά…
Σε ΤΣΙΡΚΟ μεταμορφώθηκε ο χώρος του νυχτερινού κέντρου Derti από τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού που με την μορφή άγριων ζώων, ακροβατών, ταχυδακτυλουργών και κλόουν έβαλαν τους 450 μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες να νιώσουν τη μαγεία του τσίρκου. 

Η ανάγκη για ξεφάντωμα, η διάθεση προσφοράς σε συνδυασμό με την εθελοντική εργασία μελών και γονιών ήταν οι βασικοί παράγοντες στο να...
στηθεί αυτό το μαγικό αποκριάτικο παραμύθι που τόσο έχουν ανάγκη τα παιδιά του νησιού.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της γιορτής αυτής έπαιξε ο όμορφος χώρος που απλόχερα παραχωρήθηκε από την ομάδα του Bananista. Έτσι οι μικροί καρναβαλιστές αψήφησαν την βροχή, μασκαρεύτηκαν και αφού απόλαυσαν την παράσταση των Αστεριών, των Πουλιών και των Ναυτοδηγών, αμέσως μετά χόρεψαν στο ρυθμό της zumba μαζί με την Sky από το γυμναστήριο Aquarius.

Η εταιρία αναψυκτικών 3Ε, η Επικοινωνία ΕΠΕ, ο κύριος Ξενάκης και τα καταστήματα Λυχνάρι, My Point και Disneyland με χαρά βοήθησαν στην εκδήλωση αυτή.

Και τέλος οι ίδιοι οι γονείς των μικρών εθελοντών του Οδηγισμού έδωσαν την ψυχή τους ώστε όλοι να στο τέλος να πούμε… 

Και του χρόνου..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.