Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Καλή αντάμωση στα τέλη του Μάρτη!

• ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ
• ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ
• ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 5:30 μ.μ. το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ  αναχώρησε από το Βόλο προς τον Πειραιά για την ετήσια συντήρηση και ανακαίνισή του. Η αναπόφευκτη διακοπή των δρομολογίων μέχρι και τα τέλη Μαρτίου-οπότε το πλοίο θα επιστρέψει στα τακτικά του δρομολόγια-προβλέπεται από το Νόμο, για λόγους συντήρησης και αφορά όλα τα επιβατηγά πλοία.

Το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ επέλεξε να συνεχίσει να συνδράμει στη συγκοινωνία των Βορείων Σποράδων κατά τη δυσκολότερη περίοδο του έτους (φθινόπωρο-χειμώνα), τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο και υπό κακές καιρικές συνθήκες, με αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση, θέλοντας να ανταποδώσει τη θετικότατη αποδοχή την οποία του επιφύλαξαν οι κάτοικοι των Βορείων Σποράδων, του Βόλου, αλλά και οι εμπορικοί συναλλασσόμενοι των νησιών μας.

Η Διοίκηση της Α.Ν.Ε.Σ.(πλοιοκτήτρια του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ), ο Πλοίαρχος, το πλήρωμα του πλοίου, οι ναυτικοί πράκτορες / εκπρόσωποι στα νησία και στο Βόλο, ευχαριστούν από βάθος καρδίας, όλους όσοι στήριξαν το πλοίο… "το πλοίο μας", όπως το αποκαλούν οι επιβάτες του.

Το ΠΡΩΤΕΥΣ, σε ανταπόδοση, υπόσχεται να επανέλθει σύντομα ανανεωμένο, καινοτόμο στη μείωση των τιμών, στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων κ.λ.π.

Καλή αντάμωση στα τέλη του Μάρτη!
Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.