Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Άγιε Νικόλα βόηθα μας… ή θα σας βάλουμε και πλοία!

Δρομολόγιο Πειραιάς ή Ραφήνα - Σκιάθος!
Αγορά 2 δελφινιών για τη γραμμή Σκιάθος  - Θεσσαλονίκη
Χαμηλά κόμιστρα όλο το χρόνο..!
Πιασάρικο θέμα με τίτλο «Λύσεις στις θαλάσσιες συγκοινωνίες» είναι το δελτίο Τύπου του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ / ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μανώλη Πασχάλη.
«Επανάσταση για την ποσότητα του Τουρισμού και απόλυτα εφικτό» το θεωρούν φίλοι του συνδυασμού, «Δώστε βάρος στο νησί και στην καθημερινότητα του δημότη» και «Προσέξτε τι θα υποσχεθείτε γιατί ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο» λένε οι Σκιαθίτες...
Διαβάστε το δελτίο Τύπου που έφθασε στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες»:

«ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΙΚΩΝΙΕΣ

Πασχάλης Μανώλης
Υποψήφιος
Δήμαρχος Σκιάθου
Κάνοντας την αρχή για την πλήρη και σωστή ενημέρωσή σας, είμαστε σε θέση  να σας ανακοινώσουμε      μερικές από τις κινήσεις που ο Συνδυασμός μας επιχειρεί.

Θεωρούμε ως μείζον θέμα τις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Η εξάρτησή μας από τις ναυτιλιακές εταιρείες, οι οποίες  μας αντιμετωπίζουν ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας, με ακατάλληλα πλοία η  άβολα δρομολόγια, και το κυριότερο, υψηλά κόμιστρα, πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό.

Οι δικές μας ενέργειες, έχουν εξασφαλίσει ότι σε 6μηνες από την ανάληψη των καθηκόντων μας, η Σκιάθος θα μπορέσει να απεξαρτηθεί  σε μεγάλο βαθμό από τις εταιρείες.

Οι ενέργειες  μέχρι στιγμής, είναι προς την κατεύθυνση αυτή, είμαστε σε επαφή με δημάρχους άλλων νησιών, και υπάρχει μεγάλη προθυμία να μας βοηθήσουν, υποδεικνύοντας τον τρόπο που απέκτησαν  μεταφορική ανεξαρτησία. Έχουν επίσης εκδηλώσει την επιθυμία τους για εμπορική - επαγγελματική συνεργασία με το "βαρυ όνομα" που λέγεται Σκιάθος. Όλα αυτά κάνουν ακόμη ευκολότερο το τελικό σκοπό μας. Έτσι λοιπόν, μπορούμε να...
πούμε ότι το μεγάλο όνειρο κάθε συμπολίτη μας, μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Οι πόροι έχουν ήδη βρεθεί, είναι  μόνο η αρχή και με κατάλληλες κινήσεις η απόκτηση πλοίου, που να καλύπτει τις ανάγκες μας με αξιοπρέπεια, μπορεί να θεωρηθεί  ως γεγονός.
Ακόμη, η μελέτη τρόπου αγοράς, άλλα και η ανταποδοτική μελέτη κόστους και απόδοσης  που έχουμε, είναι έτοιμες. Για αυτό είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είναι εφικτό να γίνει  η αγορά 2 ιπτάμενων δελφινιών και η δρομολόγηση τους στις γραμμές Σκιάθου -Θεσσαλονίκης και η απόπειρα για πρώτη φόρα σε νέα γραμμή Σκιάθου-Πειραιά ἠ Ραφήνας.
Στόχος  γενικότερα είναι να μπορούν όλοι, χειμώνα-καλοκαίρι, να μετακινούνται με χαμηλά κόμιστρα και με δρομολόγια που βολεύουν τον πληθυσμό τού νησιού και τις τουριστικές ανάγκες.

Δικαιούμαστε μια Σκιάθο καλύτερη και θα την αποκτήσουμε!

Είμαστε κοντά στον άνθρωπο και στις ανάγκες του και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουμε λύση στα προβλήματα του.

Με εκτίμηση
Για τον συνδυασμό
ΝΕΑ ΠΝΟΗ / ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου
Πασχάλης Μανώλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.