Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Βρήκαν θάλασσα στο πεζοδρόμιο και ήρθαν...

Στην Σκόπελο έφθασε πριν λίγες ημέρες κλιμάκιο της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, το οποίο χωρίς να έχει ενημερώσει τον Δήμο, άρχισε να μετρά τέντες, προσόψεις και κατασκευές στα παραλιακά καταστήματα, αναστατώνοντας και ανησυχώντας τους καταστηματάρχες που δεν ήξεραν τι συμβαίνει…
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου, ο οποίος απουσίαζε στην Αθήνα, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός και επικοινώνησε μαζί τους ρωτώντας τους τί κάνουν στο νησί, γιατί δεν είπαν τον λόγο της επίσκεψης και γιατί δεν ειδοποίησαν τον Δήμο, λαμβάνοντας την απάντηση «αυτή την εντολή έχουμε, αυτό κάνουμε…».

Σύμφωνα με πληροφορίες το κλιμάκιο έφθασε στη Σκόπελο για να διαπιστώσει ποια καταστήματα είναι μέσα στον παλιό αιγιαλό της Σκοπέλου του 1867 (!), γιατί η Κτηματική Υπηρεσία θεωρεί ότι ένα κομμάτι της παραλίας ανήκει...
στο Δημόσιο και όχι στον Δήμο και ήρθε να "κατοχυρώσει" την περιουσία αυτή!

Ανήσυχοι εμφανίστηκαν οι Χρήστος Βασιλούδης και Μανώλης Ραμαντάνης ζητώντας μεγάλη προσοχή από πλευράς Δήμου…

«Δεν ήρθαν εδώ για καλό… Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί αλλού αποβλέπουν και το έχουν αποδείξει σε μια σειρά νησιά… Αυτή την εποχή εκτάσεις περνούν στο ΤΑΙΠΕΔ, όχι μέσα από τους Δήμους, αλλά από το Δημόσιο…» είπε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μανώλης Ραμαντάνης στην τοποθέτησή του στο χθεσινό Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.