Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τούς άρπαξαν οι Άρπυιες

Tου Ισίδωρου Φαμελιάρη

Στις 2 Φεβρουαρίου ιδρύθηκε η Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών. Σε αυτές τις 23 μέρες αρκετοί δημότες μετατραπήκαμε σε πολίτες, σηκωθήκαμε από τον καναπέ μας, σε πρώτη φάση να ξεμουδιάσουμε και δειλά - δειλά να αρχίσουμε να περπατάμε φυσιολογικά.

Είναι λογικό ένα τέτοιο εγχείρημα με καινούργια πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά να γεννά ερωτήματα.

Μερικοί φίλοι βλέπουν ότι αυτή η Κίνηση γεννήθηκε για να εξυπηρετήσει κάποιον άλλο σκοπό. Πίσω της κρύβεται ένα αρπαχτικό πουλί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να μας απαγάγει μαζί του. Κατ' αρχήν τους ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνουν να μας προστατέψουν από το επικίνδυνο αυτό αρπαχτικό,αλλά εμείς νιώθουμε ότι είμαστε τόσο άνοστη τροφή, που δεν θα κάνει τον κόπο από εκεί ψηλά που βρίσκεται, ούτε  καν  να μας κοιτάξει.

Μερικοί άλλοι προσφέρονται ως άλλοι ΣΩΤΗΡΕΣ να μας προστατέψουν έχοντας διάθεση να εισέλθουν στην Κίνηση για να αποτρέψουν την αρπαγή και να εξέλθουν ξανά πηγαίνοντας στον φυσικό τους χώρο.

Τους ευχαριστούμε επίσης για την προσφορά τους και την «χριστιανική τους» διάθεση, όμως προτιμούμε να  αντιμετωπίσουμε μόνοι οποιαδήποτε δυσκολία  ώστε να μην τους φέρουμε σε δύσκολη θέση την ώρα της ΗΡΩΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.