Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

'Ετοιμος ο "Απόλλωνας" για Βόρειες Σποράδες

Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου το πρώτο δρομολόγιο...
Διαβάστε τα δρομολόγια ΕΔΩ
Μετά από δεκατέσσερα συνεχή χρόνια στο Σαρωνικό, ο "Απόλλωνας" έφυγε από τον Πειραιά και βρίσκεται αγκυροβολημένος το λιμάνι του Βόλου. Το δυνατό σκαρί θα ταξιδεύει από τη Δευτέρα σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, αφήνοντας τα γνώριμα νερά του Σαρωνικού πίσω του, καθώς και τους χιλιάδες επιβάτες που ταξίδεψε στα λιμάνια της Αίγινας, των Μεθάνων και του Πόρου.
Τα τελευταία χρόνια, μετά την αποχώρηση το 2009 του "Άρτεμις" και κατόπιν της "Νεφέλης", είχε αναλάβει τα περισσότερα δρομολόγια της εταιρείας του προς τα νησιά του Σαρωνικού. Ο "Απόλλωνας"  διέκοψε τα δρομολόγια του στο τέλος  του Σεπτεμβρίου και όλους αυτούς τους μήνες παρέμενε δεμένος στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας περιμένοντας την ώρα αναχώρησής του για τις Βόρειες Σποράδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.