Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αλοννήσου συμμετέχει στο φετινό καρναβάλι

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου  συμμετέχει στο φετινό καρναβάλι με την στήριξη του Συλλόγου Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Αλοννήσου, για την οικονομική στήριξη του ταμείου του Συλλόγου και γι' αυτό τον λόγο θα κατασκευαστεί άρμα στο οποίο ο Σύλλογος θα έχει προς πώληση "σουβλάκι στα κάρβουνα" με τιμή 1€.

Ο Σύλλογος ζητάει την βοήθεια όποιου μπορεί και θέλει  για την κατασκευή του άρματος την Παρασκευή και Σάββατο στο χώρο του Σχολείου καθώς και την συμμετοχή όλων στο καρναβάλι! Η θεματολογία είναι "Μάγειρες και σερβιτόροι" και θα κατασκευαστεί μια ταβέρνα.

Παράλληλα διοργανώνεται λαχειοφόρος αγορά με μοναδικό δώρο 1 tablet το οποίο θα κληρώσουμε την Κυριακή στη λήξη του καρναβαλιού στο Βότση.
Τιμή λαχνού 1€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.