Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Πρωτοχρονιά 2017 στον "Πρωτέα"

H Πρωτοχρονιά 2017 στον “Πρωτέα” στις πρώτες ώρες της, πέρασε γεμάτη χαρά, στην όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα που είχε δημιουργήσει το πλήρωμα για όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την πρόσκληση της Α.Ν.Ε.Σ.

Ο πλοίαρχος Γιώργος Αντωνίου έκοψε την Βασιλόπιτα, προσφέροντας ένα πλούσιο δώρο για τον τυχερό της χρονιάς, ακολούθησε ποιοτικός και γευστικός μπουφές, άφθονο κρασί και ζεστές μουσικές νότες.

Η βραδιά ήταν γεμάτη κέφι, χορό και τραγούδι τόσο από την ορχήστρα όσο και από μερικά κρυφά ταλέντα, που τις πρωινές ώρες ανέβηκαν στο πάλκο και μας κατέπληξαν με τις μουσικές δεξιότητές τους.

Η Α.Ν.Ε.Σ. δια του πλοιάρχου του “Πρωτέα” ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν, ευχήθηκε καλή χρονιά και έδωσε νέο ραντεβού για του χρόνου. με ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις..!

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.