Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Βλάβη στο “Ερατώ” στη Σκιάθο | Με το “Πρωτεύς” οι επιβάτες του για Βόλο

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το υδροπτέρυγο “Ερατώ” σήμερα το πρωί και έδεσε στο λιμάνι της Σκιάθου. Οι επιβάτες του επιβιβάστηκαν στον “Πρωτεα”, ο οποίος είχε προορισμό τον Βόλο και επέστρεψε γι’ αυτό τον σκοπό στη Σκιάθο.

Οι επιβάτες ευχαριστούν 
τον καπετάνιο Γ.  Αντωνίου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Αντωνίου απευθύνει μέσω της εφημερίδα η Χαρούλα Γκουμά, μεταφέροντας τις ευχαριστίες και των υπολοίπων συνεπιβατών της, η οποία επικοινώνησε με τον καπετάνιο του "Πρωτέα" και του ζήτησε να επιστρέψει στο λιμάνι της Σκιάθου και να μεταφέρει τους εκατό περίπου επιβάτες στο Βόλο. Ο Γιώργος Αντωνίου, μετά από συννενόηση με το λιμεναρχείο, ευχαρίστως επέστρεψε στο λιμάνι της Σκιάθου και αυτή την ώρα οι ταλαίπωροι επιβάτες του "Ερατώ" ταξιδεύουν για Βόλο.

Τροποίηση δρομολογίων

Μετά από τη σημερίνη βλάβη του «ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ», τροποποιούνται  τα δρομολόγια του πλοίου «ΠΡΩΤΕΥΣ» από Βόλο σε 14:00 αντί 12:00.

Τα σημερινά δρομολόγια θα εκτελεστούν ως ακολούθως:

ΒΟΛΟΣ 14:00

ΣΚΙΑΘΟΣ 16:45 17:15

ΓΛΩΣΣΑ 17:45 18:00

ΣΚΙΑΘΟΣ 18:30 19:00

ΒΟΛΟΣ 21:45 Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.