Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Νίκος Πλωμαρίτης: Σύμπραξη όλων των δυνάμεων, με νέους υποψηφίους που έχουν ενθουσιασμό αλλά και με παλαιούς που έχουν αποδεδειγμένες ικανότητες

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Παράταξης «Σκιάθος - Έργα - Ανάπτυξη - Εμπιστοσύνη» με επικεφαλής τον επί δέκα χρόνια Δήμαρχο Σκιάθου και επί πέντε χρόνια Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αντιπεριφερειάρχη Βορείων Σποράδων Νίκο Πλωμαρίτη.

Στη συγκέντρωση αυτή ο επικεφαλής του Συνδυασμού καλωσόρισε τους συγκεντρωθέντες και δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που εισακούστηκε το κάλεσμά του, για συσπείρωση των Πολιτικών Δυνάμεων του νησιού.

Υπογράμμισε ότι είναι ικανοποιημένος για τα πάνω από 60 σημαντικά έργα, αξίας περίπου 52 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο και τους τότε συνεργάτες του, της Παράταξης «Σκιάθος - Έργα - Ανάπτυξη - Εμπιστοσύνη».

Επισήμανε ότι ήρθε η ώρα που κρίνεται απαραίτητη η σύμπραξη όλων των δυνάμεων, με νέους υποψηφίους που έχουν ενθουσιασμό αλλά και με παλαιούς που έχουν εμπειρία και αποδεδειγμένες ικανότητες, για να φέρουν την ανάπτυξη στην Σκιάθο μας.

Αναλύοντας την τωρινή κατάσταση του νησιού μας, τόνισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα και δοκιμές και ούτε χρόνος για προσαρμογή και ότι θα πρέπει την άλλη μέρα των εκλογών να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα μέγιστα για τον νησί μας που "στηρίζει" τις οικογένειες μας .

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με αναφορά πάνω στα προβλήματα του νησιού και για τις λύσεις που πρέπει να δοθούν προκειμένου οι κάτοικοι του νησιού να αποκτήσουν ακόμη καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τέλος αναγγέλθηκε η δημιουργία τριών επιτροπών, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για τον συντονισμό των δράσεων των μελών του συνδυασμού έτσι ώστε να εντοπίσουν, επισημάνουν και αναδείξουν τους προβληματισμούς, τις τοποθετήσεις και τις προτάσεις των συντοπιτών τους. Οι επιτροπές πλαισιώθηκαν με τους υποψηφίους που επιθυμούν να είναι μέλη τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.