Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Διακρίσεις και συμμετοχές του Γυμνασίου Σκοπέλου σε διαγωνισμούς και αθλητικούς αγώνες – Εορτασμός της Εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου στο σχολείο (φωτογραφίες)

Την Κυριακή 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Βραβείων στο Αμφιθέατρο «Ι. Κορδάτος» (Κτίριο Παπαστράτου στο Βόλο) στους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες που πήραν μέρος στους φετινούς Διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. Ανάμεσά στους βραβευθέντες ήταν και μαθητές του Γυμνασίου Σκοπέλου «Καισάριος Δαπόντες».

Έτσι βραβεύθηκαν ο μαθητής Κεχριώτης Νίκος της Γ’ Γυμνασίου για την επίδοσή του στον 79ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θαλής» 2018, ο Παλαιολόγος  Αναστάσιος – Ραφαήλ και η Κοσμά Νίκη για την επίδοσή τους στον 8ο Τοπικό Διαγωνισμό «Θαλής» για την Α’ Γυμνασίου. Επίσης η Κοσμά Νίκη επέτυχε νέα διάκριση και  στον 8ο Τοπικό Διαγωνισμό «Ο Ευκλείδης για την Α’ Γυμνασίου», που διεξήχθη στις 19/1/2019 στο Εξεταστικό Κέντρο του ΓΕΛ Σκοπέλου.
Στις 20 Μαρτίου 2019 το Γυμνάσιο Σκοπέλου πήρε μέρος στους Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Λυκείων και Γυμνασίων σχολ. έτους 2018-19, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου. Αγωνίστηκαν στον αγώνα δρόμου 80μ. σε ταρτάν οι μαθητές της Α' Γυμνασίου Πούρο Ιωάννης του Λεωνίδα που επέτυχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο 11.5’’ και ο Παπαγιανάκης Ιωάννης του Αντωνίου που τερμάτισε πέμπτος. Τους μαθητές συνόδευσαν στην αυθημερόν μετάβαση και επιστροφή από τον Βόλο ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του σχολείου Ιωάννης Κοτρώνης και ο Παπαγιαννάκης Αντώνιος και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, διότι χωρίς την παρουσία τους δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν οι μαθητές.

Συγχαρητήρια επίσης και στους νικητές του περυσινού Διαγωνιασμού της ΕΜΕ, Μελαχροινάκη Χρυσοβαλάντη και Μπομπάι Φλοριάν.

Τέλος προαναγγέλλουμε την συμμετοχή του Γυμνασίου στον 4ο Φιλολογικό Διαγωνισμό του Κολλεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ στη Θες/νίκη στις 13/4/19 με δύο συμμετοχές και στον διαγωνισμό της Ε.Ε.Φ στη Φυσική με δέκα μαθητές.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που διακρίθηκαν και καλή επιτυχία σε όσους πρόκειται να διαγωνισθούν. Αποτελεί ευτυχές γεγονός η διάθεση των μαθητών μας για μάθηση και διερεύνηση των δυνατοτήτων και των ορίων τους.
Ευχόμαστε σε όλους  ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ.

Εορτασμός της Εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 γιορτάστηκε στο σχολείο η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου. Υπεύθυνη καθηγήτρια για τον συντονισμό της γιορτής ήταν η  Σκλάβου Νίκη για τα ποιήματα και τα κείμενα, ενώ συμμετείχε και η χορωδία του σχολείου που συνοδεύαν με τα μπουζούκια τους οι μαθητές Γαλατσάνος Δημήτρης και Αστεριάδης Στέλιος, σε διδασκαλία της μουσικού Κιόρι Αΐντα. Η γιορτή ήταν πολύ επιτυχημένη όσο και συγκινητική από την ανάδειξη της θυσίας μιας γενιάς, της γενιάς του 1821 στον βωμό της ελευθερίας του Νέου Ελληνισμού.

Συγχαρητήρια σε όλους, οργανωτές και συμμετέχοντες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.