Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Πρόσκληση της Εθελοντικής Ομάδας «The Do Good Group of Skopelos» για καθαριότητα στη Σκόπελο

Τα μέλη της Ομάδας «The Do Good Group of Skopelos» διοργανώνουν εθελοντική καθαριότητα την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στις 11.00. Τόπος συνάντησης το λιμάνι της Χώρας Σκοπέλου. 
Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν ομάδες που θα μεταβούν με ιδιωτικά οχήματα στους χώρους που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη. Σακούλες σκουπιδιών και γάντια μιας χρήσεως θα προσφέρει το κατάστημα “Best Shop” Σκοπέλου.

Οι έκκληση αυτή αφορά όλους τους κατοίκους του νησιού. Παρακαλούνται όπως οργανωθούν και οι τοπικές κοινωνίες της Γλώσσας και του Νέου Κλήματος. Αναμένουμε να παραστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί άρχοντες και οι συμμετέχοντες στους δημοτικούς συνδυασμούς. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν πως αξίζουν την ψήφο των συμπολιτών τους.
Καλούνται οι Σύλλογοι, οι Οργανώσεις, η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική, τα σχολεία, οι πρόσκοποι και όλοι οι επαγγελματίες του νησιού. Οι πρώτοι τουρίστες πρέπει να βρουν το νησί να λάμπει.  Δεν περισσεύει κανείς, πρέπει όλοι να είμαστε εκεί!

Καλείται ο Δήμος να στείλει τα απαραίτητα μηχανήματα ώστε να καθαριστεί η κεντρική παραλία της Χώρας από τους τόνους των φυκιών που έχουν συσσωρευτεί.

The Do Good Group of Skopelos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.