Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, συνδιοργάνωσε με την Ομάδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Σκιάθου ομιλία με θέμα «Εμμηνόπαυση και οι ψυχολογικές της διαστάσεις». Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Συραϊνώ Μπαράκη χαιρέτησε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στο ιστορικό της παγκόσμιας ημέρας.
Κατόπιν παρουσίασε την Ομάδα Υγείας που  απαρτίζονταν από τις ομιλήτριες, Στρούγγη  Μαρία Μαία, Μπάστα  Ειρήνη Επισκέπτρια Υγείας, την Διαιτολόγο Χονδρονικολή Σταματία και την Κοινωνική Λειτουργό Σεβλιανού Αριστέα.

Η κάθε μία ανέπτυξε το θέμα σύμφωνα με την ειδικότητα της και στο τέλος έγινε προβολή ενός ολιγόλεπτου video, αφιερωμένο στις γυναίκες. Ακολούθησε συζήτηση και μοιράστηκαν
ερωτηματολόγια στα οποία ζητήθηκε από τις παρούσες, μεταξύ άλλων, να υποβάλουν προτάσεις για επόμενα θέματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσέφερε στις παρευρισκόμενες χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά. Είναι αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι τα σχόλια των γυναικών ήταν θετικά και ενθαρρυντικά για επόμενες ανάλογες παρουσιάσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.