Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Πινγκ πονγκ: Πρωταθλητής Ευρώπης Κ21 ο Σγουρόπουλος

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης Κ21 στο πινγκ πονγκ, αφού επικράτησε με 4-3 επί του Γερμανού, Γκέριτ Ένγκεμαν. στον τελικό του απλού.
 Επιμέλεια: Κώστας Χολίδης 

Για τρίτη διαδοχική χρονιά ο Γιάννης Σγουρόπουλος κατακτά την κορυφή. Το 2017 και το 2018 ήταν στην κατηγορία των Νέων, ενώ τώρα ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή της κατηγορίας Κ23 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Πορτογαλία.

Στον τελικό στο Γκοντομάρ έκαμψε με 4-3 σετ τον Γερμανό Γκέριτ Ένγκεμαν.

Λες και το έχει για …γούρι να επικρατεί σε όλους τους τελικούς στα 7 σετ! Σίγουρα πάντως, η Πορτογαλία μπορεί να γίνει το πλέον αγαπημένο μέρος γι’ αυτόν διότι και πριν από δύο χρόνια το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό νέων είχε έρθει στο Γκιμαράες. Στο Γκοντομάρ μάλιστα, νίκησε και τους τρεις εκπροσώπους της Γερμανίας, μίας χώρας με τεράστια δύναμη και παράδοση στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Τα σετ απέναντι στον Ένγκεμαν 9-11, 11-4, 8-11, 11-9, 8-11, 12-10 και 11-9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.