Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τους απλήρωτους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑ Σκοπέλου

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
«ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ
ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ»

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ «ΕΝΑΝΤΙ» ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
Υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου 
Παρέμβαση στη Διοίκηση της ΔΕΥΑ για την απληρωσιά των εργαζομένων στην Επιχείρηση, καθώς ήδη τους οφείλεται ένα μηνιάτικο, έκανε σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, αποτελούμενο από τον υποψήφιο δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Αναγνώστου και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Βορείων Σποράδων Γιώργο Γούλα.

Η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρουσία και των εργαζομένων,  ενημερώθηκε από τον γενικό διευθυντή Αντώνιο Κεσμετζή για την διαχρονικά  οικτρή  κατάσταση των οικονομικών της Επιχείρησης και την προσπάθειά της να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις έναντι ασφαλιστικών φορέων, ιδιωτών και για τα λειτουργικά της έξοδα, ενώ ο ίδιος απηύθυνε και έκκληση προς όλους όσοι οφείλουν να υπαχθούν στη ρύθμιση που ήδη «τρέχει»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΛΑΣ
Υποψήφιος περιφερειακός
 σύμβουλος Βορείων Σποράδων
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο υπ. περιφ. σύμβουλος Γ. Γούλας, ο οποίος κατέδειξε ότι η προπαγάνδα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ περί μεταμνημονιακής «κανονικότητας» γίνεται φύλλο και φτερό την ώρα που διογκώνονται οι οφειλές και η αδυναμία των λαϊκών νοικοκυριών να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες τους. Τόνισε ότι η ανταποδοτικότητα και η επιβάρυνση των τιμολογίων του νερού για τους εργαζομένους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχούς αγρότες υποδεικνύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, νομοθετείται από τις κυβερνήσεις των κομμάτων του κεφαλαίου και εφαρμόζεται από τις περιφερειακές και δημοτικές αρχές, που επιβάλλουν τα δυσβάσταχτα χαράτσια.


Ο υπ. δήμαρχος Γιώργος Αναγνώστου, δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑ, σκιαγράφησε με αδρές γραμμές τις ιδιαίτερες ευθύνες των δημοτικών αρχών, δεσμευόμενος για την περαιτέρω ανάδειξη του ζητήματος, που πρέπει να αποτελέσει κριτήριο μπροστά στις εκλογικές μάχες, καθώς η μόνη απάντηση στην ενιαία αντιλαϊκή επίθεση Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κυβέρνησης, Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών που τις στηρίζουν είναι η ενίσχυση του αγωνιστικού ρεύματος στις κάλπες, με δυνάμωμα της Λαϊκής  Συσπείρωσης σε Περιφερειακές και Δημοτικές και του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και τις Εθνικές, όποτε και αν αυτές γίνουν.

Τελειώνοντας, ζητήθηκε από τη διοίκηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι, αποσπώντας τη δέσμευση του γεν. διευθυντή  για την καταβολή «έναντι» την επόμενη εβδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.