Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Προσοχή | Απόπειρα απάτης σε επαγγελματίες του τουρισμού σε Σκόπελο και Αλόννησο

Αντιμέτωποι με απόπειρα απάτης βρέθηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, επαγγελματίες του Τουρισμού στη Σκόπελο και την Αλόννησο με τους οποίους επικοινώνησε τηλεφωνικά άγνωστο άτομο, το οποίο συστήθηκε ως "Παπαδόπουλος" και τους "ενημέρωσε" πως μπορούν να ενταχθούν σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την ενίσχυση των επιχειρήσεών τους με ποσά της τάξης των 20.000 - 30.000 ευρώ, ζητώντας ταυτόχρονα και βιαστικά να του προκαταβάλουν τον ΦΠΑ που αντιστοιχεί στο ποσό της επιδότησης, για να "ξεκλειδώσει" την υπόθεση και εν συνεχεία να τους δώσει το ποσόν της επιδότησης με τραπεζική επιταγή.

Αν κάποιος δεχθεί τέτοιο παρόμοιο τηλεφώνημα παρακαλείται να είναι προσεκτικός και να ενημερώσει άμεσα το αστυνομικό τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΚΛΙΚ:

Πώς εξαπατούν οι επιτήδειοι - Τροχαία, επιδοτήσεις, ψεύτικες αγγελίες και πλαστές διαθήκες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.