Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Ωράριο Λειτουργίας του Γραφείου Ενημερώσεως Σκοπέλου της Κ/Ξ "Κτηματολόγιο Σκοπέλου"

Σε απάντηση σχετικής ανάρτησης, λάβαμε από το Γραφείο Ενημερώσεως Σκοπέλου την παρακάτω ανακοίνωση:
Για την ενημέρωση των αναγνωστών σας, σας αναφέρουμε ότι το ωράριο λειτουργίας του Γραφείου Ενημερώσεως Σκοπέλου είναι αναρτημένο στο site της Κοινοπραξίας μας (https://www.ktimatologio-magnisias.gr/grafio-enimerosis-skopelou-w-23023 ). Το ωράριο αυτό δύναται να μεταβάλεται αναλόγως της πορείας της συλλογής των δηλώσεων και της διαθεσιμότητας των πλοίων.

Το Γραφείο θα παραλαμβάνει δηλώσεις ιδιοκτησίας του Ν.2308/95 για τη διευκόλυνση των κατοίκων της Σκοπέλου και θα λειτουργεί Δευτέρα - Πέμπτη, καθώς την Παρασκευή θα πρέπει οι δηλώσεις να μεταφέρονται, να αρχειοθετούνται και να φυλάσσονται στο κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης.

Το Γραφείο Κτηματογράφησης για το Υπόλοιπο Μαγνησίας βρίσκεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, Οδός Σταδίου, Νέα Ιωνία Μαγνησίας, TK 38446, Τηλ. 2421025288 και λειτουργεί τις καθημερινές 8.30-16.30 πλην Τετάρτης που λειτουργεί 8.30-20.30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ 12σέλιδο οδηγό Κτηματογράφησης ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.