Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Η εθελοντική ομάδα "Σκόπελος Πράσινη και Καθαρή" καταγγέλει και απαιτεί...

Η εθελοντική ομάδα "Σκόπελος Πράσινη και Καθαρή", που αριθμεί 180 μέλη, καταγγέλλει την ασυνείδητη πράξη της ρήψης υλικών ανακαινίσεων σε δασική περιοχή των παρυφών της Χώρας Σκοπέλου και πλησίον του ελικοδρομίου.
Οι φωτογραφίες που ελήφθησαν από τα απορρίμματα μαρτυρούν το μέγεθος της  ρύπανσης, της παρανομίας αλλά και της έλλειψης περιβαλλοντικής συνείδησης. Τα απορρίμματα αυτά αφορούν σε ανακαίνιση αλυσίδας super market, που οι εργολάβοι του δε φρόντισαν να εξασφαλίσουν την απόρριψη των μπαζών σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία αλλά και ο μεταφορέας με το φορτηγό του συμπεριφέρθηκε με περιφρόνηση προς κάθε έννοια προστασίας του περιβάλλοντος, την αποφυγή  εμφραγματικών καταστάσεων σε ρέματα απορροής όμβριων και αισθητικής υποβάθμισης.

Μέλη της εθελοντικής ομάδας θα καταθέσουν τις σχετικές μηνύσεις ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος, που ούτως ή άλλως έχει αυτόφωρο χαρακτήρα με επακόλουθη κατάσχεση των οχημάτων μεταφοράς.


Πέραν όλων των άλλων,  απαιτούμε την  αποκατάσταση από τον  παραβάτη της πρότερης κατάστασης  στην περιοχή απόρριψης των υλικών.

Η εθελοντική ομάδα “Σκόπελος Πράσινη και Καθαρή”  που καθαρίζει τις παραλίες και κάθε γωνιά του νησιού θα σταθεί απέναντι σε κάθε ασυνείδητο που καταστρέφει το νησί, το μέλλον των παιδιών του και το περιβάλλον.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΛΙΚ:

Μπάζα και σκουπίδια πνίγουν το πράσινο νησί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.