Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Πασχαλινή εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου (φωτογραφίες)

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου η πασχαλινή εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το θεατρικό «Τα χρώματα της Αγάπης» των μικρότερων παιδιών του κέντρου. Το κάθε χρώμα ξεχωριστά διεκδικεί την αρχηγία στη χώρα των χρωμάτων. Η βασίλισσα Πολυχρωμία όμως τους δείχνει ότι η ζωή θέλει χρώματα πολλά για να έχει ζωντάνια και ομορφιά κι αν ο ένας τον άλλον εκτιμάει πάντα η χώρα τους μπροστά θα πάει.
Ακολούθησαν τα τραγούδια «Εγώπολη», «Με λένε πίστη», «Αυτό είναι αγάπη» και «Το παράπονο του Χριστού».

Κατόπιν έγινε η παρουσίαση του θεατρικού «Πασχαλινή Απεργία» από τα παιδιά της Γ΄ Δημοτικού. Μέσα από την αστεία υπόθεση τονίζεται πόσο σημαντικό είναι να τηρήσουμε το έθιμο της Μεγάλης Πέμπτης να βάψουμε κόκκινα τα αυγά.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η ταινία «Πασχαλινό Ρεπορτάζ» με ηθοποιούς τους μεγαλύτερους μαθητές του ΚΔΑΠ. Το ΚΔΑΠ TV κάνει ρεπορτάζ για το τι γνωρίζει ο κόσμος για τα έθιμα του Πάσχα και για το τι πραγματικά γιορτάζουμε αυτές τις ημέρες.

Τα υπέροχα σκηνικά των θεατρικών ήταν φτιαγμένα με πολύ μεράκι από τις εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Κ.Δ.Α.Π.

Μετά το τέλος της γιορτής ακολούθησε μινι-δεξίωση στην είσοδο του δημαρχείου, όπου υπήρχε και έκθεση χειροτεχνίας με πασχαλινές και ανοιξιάτικες δημιουργίες.

Το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ σας εύχονται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.