Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Όψιμο και υποκριτικό το ενδιαφέρον της παράταξης ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ
ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΠΟΡΑΔΩΝ
Γ. ΓΟΥΛΑ 
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΡΙΖΑ –ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

«Κρείττον το σιγάν…»

Όψιμο, υποκριτικό και πλήρως ταυτισμένο με τις μνημονιακές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης  το ενδιαφέρον της παράταξης ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

Όψιμο, διότι άργησαν πέντε χρόνια να διαπιστώσουν την τραγική κατάσταση των κτιριακών υποδομών, τη δραματική υποστελέχωση.  Καθυστέρησαν πέντε χρόνια να δουν τις κινητοποιήσεις των φορέων του νησιού, τα δημοσιεύματα και να αφουγκραστούν τον πόνο των Σκοπελιτών.

Υποκριτικό, διότι οι κυβερνήσεις και τα κόμματά τους (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ), εφαρμόζοντας πιστά και τα τρία μνημόνια, απαξίωσαν  συνολικά τη Δημόσια Υγεία, αφήνοντας το «φιλέτο» βορά στις ορέξεις ιδιωτών και μεγάλων ιατρικών ομίλων.  Αλήθεια, η –εξαφανισμένη για πέντε χρόνια- κίνηση του κ. Τσιλιμίγκα (που τυγχάνει και πανεπιστημιακός Υγείας) δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει μια επερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τις τριτοκοσμικές συνθήκες στο Κέντρο Υγείας;
Ταυτισμένο με τις μνημονιακές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διότι, όπως  η ΝΔ και η περιφερειακή αρχή του κ. Αγοραστού,  «ανακαλύπτει» τη λύση στο πρόβλημα  στη μεταβίβαση και αυτής της κρατικής αρμοδιότητας στην Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση χωρίς μεταφορά πόρων, μέσων και προσωπικού. Δηλαδή, να ξεφορτωθεί το κράτος το δημοσιονομικό κόστος, για να μπορεί να επιδοτεί τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών,  και να το μετακυλήσει στις πλάτες των δημοτών και των λαϊκών νοικοκυριών που θα διπλοπληρώνουν για υποβαθμισμένες παροχές υγείας. Δε  γνωρίζουν άραγε ότι στις Σποράδες τα πολυιατρεία φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια;

Από αυτούς που μας έφεραν σ΄ αυτήν την κατάντια και καλλιεργούν τον συμβιβασμό με αυτή,  δεν περιμένουμε λύσεις…

Οι Σκοπελίτες να δώσουν αποστομωτική απάντηση στις ερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αποδοκιμάζοντας τα κόμματα του κεφαλαίου και του ευρωμονόδρομου, δυναμώνοντας στις ευρωεκλογές το ΚΚΕ! Να βγάλουν ακόμη πιο ενισχυμένη τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Περιφέρεια και Δήμο!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.