Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Η καλή είδηση της ημέρας | Απομακρύνθηκαν τα μπάζα από το ρέμα στην περιοχή του ελικοδρομίου (φωτογραφίες)

Επιτακτική ανάγκη η εύρεση χώρων απόθεσης μπάζων στη Σκόπελο
Βρέθηκε για μία ημέρα “αρνητικό” πρωτοσέλιδο για μία πράξη (κλικ) στην οποία έχει μέρος της ευθύνης, αφού, όπως δήλωσε στην εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες”, είχε την πληροφορία ότι πρόκειται για ιδιωτικό χώρο…(!). Ο λόγος για ιδιοκτήτη φορτηγού, έναν νέο, εργατικό και με καλό χαρακτήρα άνθρωπο, ο οποίος μετάνιωσε για την πράξη του και έμαθε από το πάθημα.

Την επόμενη ημέρα από το ατυχές συμβάν επισκέφθηκε τον χώρο στην περιοχή κοντά στο ελικοδρόμιο και όχι μόνο μάζεψε τα υλικά ανακαίνισης που είχε αποθέσει, αλλά καθάρισε και το ρέμα από μπάζα που είχαν πεταχθεί εδώ και πολλούς μήνες.
Τα υλικά από τον καθαρισμό διαχωρίστηκαν και μέρος από αυτά οδηγήθηκε στην ανακύκλωση, ενώ τα υπόλοιπα σε κατάλληλο χώρο στον Κεντριά.

«Έπαθα και έμαθα» μας είπε ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα ότι από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να συμβεί κάτι παρόμοιο από τον ίδιο. Μας μετέφερε όμως και το αίτημα πολλών συναδέλφων του για την επιτακτική ανάγκη εύρεσης χώρων απόθεσης μπάζων στο νησί της Σκοπέλου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.