Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

"Έφυγε" ο αγαπημένος Τάκης Μόσχος | Η Σκόπελος θρηνεί για έναν δικό της άνθρωπο...

Ο Πεταλούδας έχασε την τελευταία κόντρα και έφυγε για μέρη άλλα...
[Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου εις μνήμη του Τάκη Μόσχου, να γίνει δωρεά στο Σπίτι του Ηθοποιού που τόσο πολύ τον είχε στηρίξει. 
Ο αριθμός λογαριασμού είναι
Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719]

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα 29 Απριλίου 2019, ο αγαπημένος φίλος, συνεργάτης, ηθοποιός Τάκης Μόσχος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια της ζωής του τα πέρασε στη Σκόπελο την οποία αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ, αφήνοντας το καλλιτεχνικό του στίγμα και ένα μεγάλο έργο με την αγαπημένη του ΕΘΟΣ, με την οποία ανέβασε θεατρικές επιτυχίες επί μια δεκαετία.

Επιθυμία του Τάκη, της οικογένειάς του, των μαθητών και των φίλων του είναι η κηδεία και η ταφή να γίνει στη Σκόπελο, την οποία τόσο αγάπησε και γι’ αυτό τον λόγο γίνονται προσπάθειες για την μεταφορά της σορού του στο νησί…


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.