Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Εκλογές 2019 | Προεκλογική δραστηριότητα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Σκόπελο

-Στο Γύρο του Ελιους «Νικόλαος Σαλπαδήμος» παρευρέθηκε  την Μ. Τρίτη  ο υπ. δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Αναγνώστου, συνοδευόμενος από τον υπ. περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Γούλα και τους υπ. δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Ξηρογιάννη, Κώστα Δένδη και Αποστόλη Δαλακιάρη. Τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης είχαν την ευκαιρία να  διαπιστώσουν από κοντά την απήχηση της, άρτια οργανωθείσας από τον Α.Ο. «Κεραυνός»,  εκδήλωσης με τη μαζική συμμετοχή της νεολαίας, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις με τους κατοίκους για διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν.

- Το ΚΕΠ Σκοπέλου επισκέφθηκε τη Μ. Δευτέρα ο υπ. δήμαρχος Γιώργος Αναγνώστου, συνοδευόμενος από τον υπ. περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Γούλα και τον υπ. δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Πατσή. Αφού ενημερώθηκαν από την προϊσταμένη κα Βασιλούδη για το έργο της Υπηρεσίας, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της υποστελέχωσης, δήλωσαν ότι η Λαϊκή Συσπείρωση στέκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων, στηρίζοντας κάθε δίκαιο αίτημά τους, όπως τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, την κάλυψη των μισθολογικών απωλειών, την κατάργηση της αντιδραστικής αξιολόγησης, την αναδρομική καταβολή των Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και Επιδόματος κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.