Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Περιβαλλοντικό έγκλημα η έλλειψη χώρου απόρριψης ογκωδών αντικειμένων και στερεών αποβλήτων

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοράστο, η οποία κοινοποιείται στην αντιπεριφερειάρχη  Δωρ. Κολυνδρίνη και τον αντιπερειφερειάρχη Χωρικού Σχεδιασμού και Πολιτικής Γης Κωνσταντίνο Χαλέβα έστειλαν εκπρόσωποι της ομάδας “Σκόπελος Πράσινη και Καθαρή” μετά τη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστο Βασιλούδη, με την οποία ζητούν να πληροφορηθούν εάν υφίσταται Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων  (ΤΣΔΑ) για τον Δήμο Σκοπέλου και πιο συγκεκριμένα για τα στερεά απόβλητα.
Η επιστολή έχει ως εξής:

«Προς τον αξιότιμο κο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Κοιν.:
Κα Δωροθέα Κολυνδρίνη,
Αντιπεριφεριάρχη ΠΕ Μαγνησίας
Κο Κωνσταντίνο Χαλέβα,
Αντιπεριφεριάρχη Χωρικού Σχεδιασμού και Πολιτικής Γης

Αξιότιμε κε Κωνσταντίνε Αγοραστέ,
Στο νησί της Σκοπέλου δραστηριοποιείται η εθελοντική ομάδα μας με τον τίτλο “Σκόπελος Πράσινη και Καθαρή” η οποία αριθμεί 250 μέλη.

Στο νησί της Σκοπέλου ξετυλίγεται ένα περιβαλλοντικό έγκλημα. Βάσει δηλώσεων του Δημάρχου Σκοπέλου, δεν υφίσταται διαχείριση και χώρος απόρριψης ογκωδών αντικειμένων και στερεών αποβλήτων με αποτέλεσμα την αυθαίρετη απόρριψή τους από επαγγελματίες και ιδιώτες σε αγρούς, μονοπάτια, ρέματα, δάση, κλπ.

Θα θέλαμε να μας γνωρίσετε:


Εάν υφίσταται και έχει ενσωματωθεί, κατόπιν αξιολόγησης, Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων  (ΤΣΔΑ) για τον Δήμο Σκοπέλου και πιο συγκεκριμένα για τα στερεά απόβλητα.
Επίσης, στην περίπτωση που δεν υφίσταται συμμόρφωση του Δήμου Σκοπέλου με τις κείμενες διατάξεις του νόμου, τι προτίθεται να πράξει η Περιφέρεια Θεσσαλίας;

Διατελούμε μετά τιμής,

Για την εθελοντική Ομάδα “Σκόπελος Πράσινη και Καθαρή”:

Γεώργιος Μιχάλης | gmichal9@otenet.gr
Δάφνη Τζέγκι Χλιβερού | daphneskopelos@hotmail.com
Δάφνη Τίμμερς Φαδάκη | daphnetimmy@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.