Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Πολιτικός διασυρμός της απερχόμενης δημοτικής αρχής στην τελετή ορκωμοσίας

Σταμάτης Περίσσης: Αφημένος στην τύχη της ο Δήμος Σκοπέλου, οι βασικές της υποδομές δουλεύουν στον αυτόματο..!


Στη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στο "τί παραλαμβάνει", αποδομώντας σε 60 δευτερόλεπτα - σε 3 παραγράφους αν θέλετε- την πενταετή θητεία της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Διαβάστε τί είπε, ενημερώνοντας τους δημότες της Σκοπέλου:

«Παραλαμβάνουμε μια δημοτική αρχή με προβλήματα, έναν Δήμο αφημένο στην τύχη του, ο οποίος λειτουργεί λόγω ατομικών και προσωπικών υπερπροσπαθειών υπευθύνων και υπαλλήλων, χωρίς ουσιαστικά πολιτική και διοικητική καθοδήγηση.

Οι δομές της είναι σε εγκατάλειψη... Στον "αυτόματο πιλότο" δουλεύουν υπηρεσίες, όπως η καθαριότητα, η ύδρευση, η αποχέτευση κλπ. Οι βασικές της υποδομές είτε είναι εντελώς κατεστραμμένες, όπως ο ΧΥΤΑ και ο βιολογικός του Αγνώντα, είτε χρειάζονται σημαντικές παρεμβάσεις και έργα, όπως είναι οι βιολογικοί καθαρισμοί Σκοπέλου και Έλιους, οι γεωτρήσεις και τα δίκτυα μεταφοράς νερού.

Όσον αφορά στον μεγαλύτερο οργανισμό του Δήμου μας, τη ΔΕΥΑ, αυτή βρίσκεται σε δεινή κατάσταση και στις υποδομές και στα οικονομικά.»