Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Αναβαθμίζονται τα γήπεδα Μαγνησίας, πλην αυτών της Σκοπέλου!

Με μεγάλη χαρά, αλλά και απορία, διαβάζουμε τα δελτία Τύπου που στέλνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τις ανακαινίσεις, αναβαθμίσεις, εκσυγχρονίσεις σε γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις της Μαγνησίας. Πρόκειται σαφώς για έργα και χρηματοδοτήσεις που ενισχύουν τον ερασιτεχνικό Αθλητισμό, που τόσο ανάγκη έχει η Περιφέρεια, ιδιαίτερα δε τα νησιά όπως η Σκόπελος, η νεολαία της οποίας τους χειμερινούς βρίσκει διέξοδο από την «βαρεμάρα του χειμώνα» με την ενασχόλησή της με το ερασιτεχνικό αθλητισμό. Πάνω από 200(!) μικροί αθλητές ασχολούνται με διάφορα αθλήματα, κυρίως με το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ και το μπάσκετ...

Βλέπουμε, με χαρά -το τονίζουμε- τα χιλιάδες ευρώ για όλα τα γήπεδα και τα κλειστά της Μαγνησίας, πλην των δύο ρημαγμένων γηπέδων της Σκοπέλου, τα οποία καταρρέουν χρόνο με το χρόνο και στα οποία δεν έχει μπει  ένα καρφί εδώ και μια δεκαετία!

Κατεστραμμένος στίβος, κερκίδες, αποδυτήρια για το δημοτικό στάδιο, ενώ στο κλειστό, εκτός από τις εμφανείς ρωγμές στο κτίριο που πιθανόν να το καθιστούν επικίνδυνο, κάθε φορά που βρέχει διαιτητές και αθλητές - αθλήτριες αγωνίζονται με αδιάβροχα(!) και με τους κουβάδες υπό μάλης!

Αύγουστος 2018.
Ο Περιφερειάρχης ενημερώνεται για την επικινδυνότητα του κλειστού γηπέδου και τα σοβαρά προβλήματα
που υπάρχουν σε αυτό και λίγα λεπτά αργότερα θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι και τα χάλια του δημοτικού σταδίου!

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σκόπελος / Γυμναστήριο "κλειστό" τρυπητό!