Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Με #meraki καταφθάνει το 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος»

25 έως 27 Αυγούστου 2019 
Από το μεσημέρι της Κυριακής 25 Αυγούστου εκατοντάδες χορευτών από τη Θράκη και την Αριδαία μέχρι την Κρήτη και το Λίβανο καταφθάνουν στο Λιμάνι της Σκοπέλου προκειμένου να συμμετέχουν στο 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» που ξεκινά αυτή την Κυριακή και θα διαρκέσει για ένα τριήμερο. 
Η μεγάλη παρέλαση των συγκροτημάτων ξεκινά στις 7.15 το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου. Μια πολύχρωμη διαφορετική παρέλαση που ενώνει διαφορετικές κουλτούρες, ρυθμούς, χορούς και χορευτές από όλη την επικράτεια σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της παράδοσης και του πολιτισμού.

Οι εκδηλώσεις υποδοχής όμως δεν τελειώνουν εδώ. «Dress Code: White». Όλοι είναι προσκεκλημένοι στο πάρτι καλωσορίσματος του Dance Festival Skopelos που ετοιμάζουν οι εθελοντές σε συνεργασία με το Screwdriver team στον πράσινο φάρο του λιμανιού την Κυριακή 25 Αυγούστου με ενδυματολογικό κώδικα "στα λευκά".
Οι Inkaholic tattoo θα βάλουν την ξεχωριστή τους πινελιά ενώ στα decks βάζουν φωτιά στο πιο ξέφρενο πάρτυ οι DJ Sidas & DJ Palai. Μην το χάσετε! 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: www.dancefestival.gr

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: