Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Σκόπελος | «Άτυπη» συνάντηση για τον Γαμήλιο Τουρισμό...

Συνάντηση για τον Γαμήλιο Τουρισμό είχαν επιχειρηματίες και όσοι παίρνουν μέρος στην διοργάνωση των γαμήλιων τελετών, που τελούνται στην Σκόπελο με τον οσονούπω Δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση και την Δημοτική Σύμβουλο Γιάννα Ευσταθίου.

Οι υπεύθυνες διοργανώτριες γαμήλιων τελετών Ήρα Βογδάνου, Daphne Timmers και Ildiko Matus τόνισαν την σπουδαιότητα του γαμήλιου Τουρισμού τόσο για την προβολή του νησιού μας, όσο και για την οικονομική του ανάπτυξη και εξέφρασαν την επιθυμία τους να ενημερωθούν για τις προθέσεις της νέας Δημοτικής Αρχής σε αυτόν τον σημαντικό τομέα.

Στους ενδιαφερόμενους σερβιρίστηκε η «καλή διάθεση» από πλευράς Δήμου και οι «ιδέες», που μένουν να εφαρμοστούν, αφού «τις έχουμε ξανακούσει»!

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε ότι:

Δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στις συμφωνίες, στα συμβόλαια και στις τιμές των παραβόλων που ισχύουν αυτή την στιγμή, μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς. «Τιμολογιακές αλλαγές» θα υπάρξουν με τη νέα χρονιά (2020), αλλά όταν  μπουν για ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα παρευρεθούν και οι διοργανωτές των γαμήλιων τελετών, ώστε να ενημερωθούν άμεσα για τις τιμολογιακές αλλαγές που θα υπάρχουν.

Θα οριστούν υπεύθυνα 2-3 άτομα, τα οποία θα γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα, θα διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για την ολοκλήρωση της γαμήλιας τελετής, θα αμείβονται από τους άμεσα ενδιαφερόμενους και θα παρευρίσκονται στην τελετή με ευπρεπή ενδυμασία, δίνοντας την επισημότητα που ταιριάζει στην περίσταση.

Σημαντική διαφοροποίηση αποτελεί το γεγονός ότι για να γίνει η νομιμοποίηση των γαμήλιων τελετών, πρέπει υποχρεωτικά μια μέρα πριν ή μια μέρα μετά την τέλεση του, οι ενδιαφερόμενοι (νεόνυμφοι και μάρτυρες), να παρουσιαστούν στο Δημαρχείο για να υπογράψουν τα Ληξιαρχικά χαρτιά στα επίσημα βιβλία του Δήμου.