Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Δωρεά ελαστικών στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου από την Οικογένεια Νόλλα

Ο κ. Στέφανος Νόλλας, εκ μέρους της οικογένειας Νόλλα, που οικογενειακώς περνούν τα τελευταία 40 χρόνια, τα καλοκαίρια τους στο νησί της Σκοπέλου, δώρισε στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο του νησιού μας ελαστικά για ένα όχημα και μία μοτοσυκλέτα, μέσα τα οποία είναι άκρως απαραίτητα για την εφαρμογή του Επιχειρησιακού σχεδιασμού πυροπροστασίας του νησιού. 
Προηγήθηκε εκτενής συζήτηση με τον  Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου  Επιπυραγό Ευάγγελο Καραμήντζα, ο οποίος έθεσε τις προτεραιότητες στις ανάγκες του Π.Κ Σκοπέλου για εξοπλισμό και μέσα. Ο Προϊστάμενος του Π.Κ Σκοπέλου για την ευγενική χορηγία του κ. Νόλλα  δήλωσε: «τόσο εγώ προσωπικά όσο και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου, αισθανόμαστε βαθύτατα την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την ευγενική σας χειρονομία να δωρίσετε για τις ανάγκες εξοπλισμού ενός εκ των Πυροσβεστικών οχημάτων του Π.Κ Σκοπέλου, τέσσερα ελαστικά και δύο ελαστικά για την μοτοσυκλέτα του Κλιμακίου μας, που λόγω φθοράς καθιστούσαν τη χρήση τους επικίνδυνη.

Η χειρονομία σας αυτή δείχνει ότι είστε γνώστης της υψηλής αποστολής μας, του ευγενούς λειτουργήματος, της προσφοράς και της θυσίας προς το κοινωνικό σύνολο αλλά και την τοπική κοινωνία του νησιού. Αποτελεί δε μέγιστη συμβολή και συμπαράσταση στον καθημερινό μας αγώνα, για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και τη διασφάλιση του δασικού πλούτου της Σκοπέλου και της υπέροχης φύσης την οποία και υπηρετούμε, όχι μόνο από τις πυρκαγιές αλλά και από κάθε είδους θεομηνία και καταστροφή.

Αποτελεί ξεχωριστή έκφραση αγάπης και εκτίμησης προς την Υπηρεσία μας και το Πυροσβεστικό Σώμα γενικότερα και δείχνει ότι είστε άνθρωπος διακατεχόμενος από ευγενικά αισθήματα και μεγάλη ευαισθησία για τον συνάνθρωπο, την φύση και την πυροσβεστική προσφορά γενικότερα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η αγάπη σας αυτή θα μας συντροφεύει στην αποστολή μας , θα μας βοηθά στην εκπλήρωσή της και θα δυναμώνει τον αγώνα μας».

Ο Στέφανος Νόλλας παραβρέθηκε στην παράδοση και δήλωσε:
«Η Σκόπελος είναι το πιο πράσινο νησί της Μεσογείου και όταν η εδώ πυροσβεστική υπηρεσία έχει ένα τόσο σημαντικό έργο να παρουσιάσει κατά κύριο λόγο με τα στελέχη της, που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή και την πολύτιμη, βεβαίως, συνδρομή των εθελοντών, τέτοιου είδους πράξεις είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει κανείς».