Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Στη γραμμή "Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη" για ενάμιση μήνα ο Πρωτέας

Στη γραμμή "Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη" δρομολογείται από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και για ενάμιση μήνα ο Πρωτέας σε αντικατάσταση του "Αδαμάντιος Κοραής", το οποίο θα αποσυρθεί για την ετήσια ακινησία του.

Απορίες...

Εντύπωση, απορίες και σχόλια προκαλεί το γεγονός ότι το τοπικό πρακτορείο δεν είναι πληροφορημένο (πρωί 11-2-20), στην επίσημη σελίδα της εταιρίας τα δρομολόγια από και προς τις Βόρειες Σποράδες είναι αναρτημένα κανονικά, σαν να παραμένει στη γραμμή το πλοίο και στη "μηχανή κράτησης - έκδοσης εισιτηρίων" μπορείς να εκδόσεις εισιτήριο και μετά τις 17 Φεβρουαρίου:


Τί αναφέρει το www.evros-news.gr:

Τι ακριβώς συμβαίνει στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη; Σύμφωνα με δημοσίευμα του ellinikiaktoploia.net, από την ερχόμενη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, το “Αδαμάντιος Κοραής” φεύγει από την γραμμή και θα το αντικαταστήσει για 1,5 μήνα το πλοίο “ΠΡΩΤΕΑΣ”, ηλικίας 50 χρόνων (ναυπηγήθηκε το 1970).
Για τους αναγνώστες του Evros-news.gr, πρόκειται για το πλοίο που στις 29 Αυγούστου 2019 γράφαμε ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ενδιαφέρονταν να αναλάβει την γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη, αλλά προέκυψε τότε με παρέμβαση του αρμόδιου υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη η Zante Ferries με το “Αδαμάντιος Κοραής”. Η εταιρεία από τα Ιόνια Νησιά ανέλαβε αρχικά να αντικαταστήσει την SAOS Ferries του Φώτη Μανούση η οποία κηρύχθηκε έκπτωση λόγω των γεγονότων του Αυγούστου με τις βλάβες των δύο πλοίων της και τελικά ήταν η μοναδική που πήρε μέρος στον διαγωνισμό για την συγκεκριμένη άγονη, επιδοτούμενη γραμμή, την οποία και ανέλαβε πριν λίγες ημέρες ως τα τέλη Νοεμβρίου 2020.

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ενδιαφέρον να αναλάβει το πλοίο ΠΡΩΤΕΥΣ την επιδοτούμενη γραμμή Σαμοθράκης-Αλεξανδρούπολης

Εντελώς ξαφνικά όμως μαθαίνουμε ότι στη γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη δρομολογείται από τη Δευτέρα 17/02, ο ΠΡΩΤΕΑΣ, αντικαθιστώντας το “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ” για το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός δρομολογίων. Η αλήθεια όμως είναι ότι το πλοίο που τώρα κάνει τα δρομολόγια, δεν θα μείνει εκτός αλλά θα αντικαταστήσει στις Κυκλάδες το άλλο πλοίο της Zante Ferries, το “Διονύσιος Σολωμός” που θα αποσυρθεί για συντήρηση των μηχανών του. Κι επειδή η συγκεκριμένη εταιρεία δεν διαθέτει άλλο πλοίο, “επιστρατεύθηκε” το… γνώριμο στους αναγνώστες μας “ΠΡΩΤΕΑΣ” της ANES FERRIES στο δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη και θα παραμείνει 1,5 μήνα περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.