Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Αποδεκατισμένη από κόκκινες και γρίπη θα ταξιδέψει το Σάββατο στο Βόλο η ομάδα ποδοσφαίρου της Σκοπέλου

Χωρίς 4 βασικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι με κόκκινες κάρτες από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την Μακρινίτσα και κάποιους οι οποίοι ταλαιπωρούνται από εποχικές ιώσεις και είναι αμφίβολοι, θα ταξιδέψει αύριο η ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Σκοπέλου για να αντιμετωπίσει  στο Βασδέκειο, το βράδυ του Σαββάτου 8-2-2020, στις 19.30 και για την 16η αγωνιστική, τον "Φ.Θ. ΑΓΧΙΑΛΟΣ".

Βαριές ποινές

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΘ ο Γιάννης Σκιαθίτης τιμωρήθηκε
με 8 αγωνιστικές και δυστυχώς ο έμπειρος και πολύτιμος για την ομάδα ποδοσφαιριστής χάνει όλη την αγωνιστική περίοδο, με 4 αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Νίκος Καραθανάσης και Έλσον Σένκο και ο αρχηγός της ομάδας Στέλιος Χρυσάνθης με 1 αγωνιστική.

Όλοι μια γροθιά

Πάντως μετά το τέλος της συζήτησης, που είχαν "κεκλεισμένων των θυρών" οι δύο γενικοί αρχηγοί της ομάδας Μανώλης Βλαχάκης και Θωμάς Λεμονής με τους ποδοσφαιριστές, δήλωσαν ότι η ομάδα προχωράει συσπειρωμένη, σαν μια γροθιά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.