Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Κοπή της Πίτας του Χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου "Ασπρόλιθος" το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου η κοπή της Πίτας του Χορευτικού, του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Συραϊνώ Μπαράκη απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι ευτυχισμένη ,δημιουργική και να πραγματοποιήσει τα όνειρα και τις προσδοκίες όλων. Ακόμη ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών, τα παιδιά, τον χοροδιδάσκαλο Γεωργίου Γεώργιο καθώς και τους φίλους του Συλλόγου, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.


Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία του ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θεόδωρος Τζούμας, ο οποίος χαιρετίζοντας την εκδήλωση ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο του Συλλόγου Γυναικών και πολύ περισσότερο στο χορευτικό του συγκρότημα, επισημαίνοντας ότι  είναι ένας πυρήνας πολιτισμού που κρατάει ζωντανή την παράδοση του τόπου μας. Υποσχέθηκε δε, ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στο έργο του.

Τις ευχές του επίσης απηύθυνε προς όλους ο χοροδιδάσκαλος κ. Γιώργος Γεωργίου, ο επί σειρά ετών πολύτιμος συνεργάτης του Συλλόγου, ο οποίος με την σταθερότητα και την έμπρακτη αγάπη του για την διάδοση και ανάδειξη της δημοτικής μας παράδοσης παραδειγματίζει τους νέους.

Ακολούθησε χορός από τα χορευτικά τμήματα και μετά γλέντι για όλους.

Η εξαργύρωση του φλουριού της βασιλόπιτας περιελάμβανε δύο δώρα από το Σύλλογο, εκ των οποίων το ένα δόθηκε στο παιδικό τμήμα, το άλλο στο τμήμα ενηλίκων του χορευτικού.

Χάρη στην ευγενική χορηγία της ζωγράφου Μαρίας Καλατζή κληρώθηκε και τρίτο έργο (εικαστική δημιουργία της) προς όλα τα τμήματα του χορευτικού συγκροτήματος.
Ο Σύλλογος Γυναικών συγχαίρει και ευχαριστεί τη Σκιαθίτισσα εικαστικό για την ευγενική της χειρονομία και εύχεται η κίνησή της να βρεί και άλλους μιμητές.

Καλή Χρονιά και δημιουργική ευχόμαστε σε όλους.

Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.