Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Αθλητικό Σαββατόβραδο με 2 αγώνες εκτός και έναν εντός

Η αρχή γίνεται με τον αγώνα μπάσκετ για το πρωτάθλημα Β’ ΕΣΚΑΘ (Β’ γυρος | 4η αγωνιστική) μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Σκοπέλου και Τιτάνες Αλμυρού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8-2-2020,  στις 18.30, στο κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου.

Στις 19.30 οι ομάδες ποδοσφαίρου και βόλεϊ αναμετρώνται εκτός έδρας με τον Αγχίαλο και τον Ελευθεριακό Liberta αντίστοιχα.

Η ομάδα ποδοσφαίρου χωρίς 4 βασικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και κάποιους με ίωση, αντιμετωπίζει στο Βασδέκειο, το βράδυ του Σαββάτου 8-2-2020, στις 19.30 και για την 16η αγωνιστική, τον "Φ.Θ. ΑΓΧΙΑΛΟΣ" και αναμένεται να κάνει την υπέρβαση αποσπώντας θετικό αποτέλεσμα, ενώ πιο εύκολη θεωρείται η αποστολή της ομάδας βόλεϊ, η οποία στον τελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς θα αγωνιστεί στις 19:30 στο Κλειστό Νέας Ιωνιας με τον Ελευθεριακό.

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας!

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ↓ ΚΛΙΚ

Αποδεκατισμένη από κόκκινες και γρίπη θα ταξιδέψει το Σάββατο στο Βόλο η ομάδα ποδοσφαίρου της Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.