Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Ανακοίνωση του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου για το νόθο "συνέδριο" της ΓΣΕΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου καταγγέλλει την κρατικοδίαιτη εργοδοτική μαφία - "διοίκηση" της ΓΣΕΕ, η οποία ετοιμάζει ένα κάλπικο "συνέδριο", με την αρωγή της μεγαλοεργοδοσίας και την παροχή υπηρεσιών της κυβέρνησης - υπηρέτη της ολιγαρχίας.

Με απροκάλυπτο θράσος και κεκαλυμμενη δειλία θα συνεδριάσουν σε πεντάστερο ξενοδοχείο στο Καβούρι, όπου θα εποπτεύει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με παρουσία πολυπληθούς αστυνομικής δύναμης και άλλων κατασταλτικών δυνάμεων!
Τα παραπάνω μάς θυμίζουν εποχές Βίας, Νοθείας και Τρομοκρατίας, με υπεύθυνη την ξεπουλιμένη και απαξιωμένη στη συνείδηση των εργατών ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ. Θα είμαστε στο δρόμο για να τους ξεμπροστιάσουμε για μια ακόμα φορά, για μια ΓΣΕΕ στα χέρια των εργατών και όχι σε υπηρέτες των μεγαλοεργοδοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.