Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις Γλώσσας | Βρέχει περισσότερο μέσα, παρά έξω!

«Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ...»
τραγουδούν οι μαθητές του Γυμνασίου με λυκειακές τάξεις Γλώσσας
Έντονα διαμαρτύρονται μαθητές και γονείς αυτών, οι οποίοι φοιτούν στο Γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις Γλώσσας για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις κτιριακές υποδομές.
Σήμερα οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές και δυστυχώς υπάρχουν αίθουσες που μπάζουν νερό από την βροχή, τόσο από τα παράθυρα, όσο και από την κατεστραμμένη οροφή. Όσο για την θέρμανση η οποία υπάρχει, δυστυχώς κάποιες φορές, οι διακοπές ηλεκτρικού ρευμάτος την καθιστούν προβληματική.


Όπως πληροφορηθήκαμε γονέας έχει ενημερώσει το σύλλογο διδασκόντων, ο οποίος δηλώνει ότι δεν μπορεί να δώσει κάποια λύση και το επόμενο βήμα είναι η επίσκεψη στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ώστε να ενημερωθούν δια ζώσης...
Τα κουφώματα είναι προβληματικά με αποτέλεσμα να μπαίνουν
νερά και κρύο...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.