Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Α.Ο. Σκοπέλου - Α.Κ. Νίκης Βόλου 2-2 | Το “τρίποντο” το πήρε ο αέρας!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Σκοπέλου και του Αθλητικού Κολεγίου Νίκης Βόλου με σκορ 2-2 και σκόρερ για την Σκόπελο τον Λίνο Συνοδινό, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα. Ο Γιάννης Γλύκος, ο οποίος σήμερα ήταν στο πάγκο, λόγω κωλύματος του προπονητή, γνωρίζοντας τις απουσίες και τα κένα, έστησε σωστά την ομάδα, η οποία "το είχε" το παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, αλλά στο α’ ημίχρονο ο δυνατός αέρας που έπνεε στο δημοτικό στάδιο, έσπρωξε όσο έπρεπε για να προηγηθεί η Νίκη δύο φορές(1-0 και 2-1). Στο 93’ ο Γεωργίου ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, το οποίο ο Συνοδινός μετέτρεψε σε γκολ (2-2) με ωραίο σουτ, στέλνοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην άλλη γωνία.

Η πρώτη ισοφάριση (1-1)
Με ένα επόπτη

Ο σημερινός αγώνας στη Σκόπελο διεξήχθη με ένα επόπτη, αφού ο έτερος στη διάρκεια του ταξιδιού του από τον Βόλο προς Σκόπελο δέχθηκε ένα δυσάρεστο τηλεφώνημα, από το οποίο πληροφορήθηκε για την αιφνίδια απώλεια του πατέρα του και επέστρεψε με το ίδιο πλοίο στο Βόλο.

Οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και οι δύο γενικοί αρχηγοί του Α.Ο. Σκοπέλου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον επόπτη Μανώλη Δημητράκη για την απώλεια του πατρός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.