Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Ατύχημα στην "Καμάρα" λόγω έλλειψης φωτισμού και κακού οδοστρώματος

Δυστυχώς ο συνδυασμός της έλλειψης φωτισμού και του κακού οδοστρώματος στην περιοχή “Καμάρα” της Σκοπέλου προκάλεσαν ατύχημα σε κυρία, η οποία, εξ αιτίας των παραπάνω, έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πλευρά και με ισχυρούς πόνους να οδηγηθεί στο “Ασκληπιείο Σποράδων” για ακτινογραφίες.

«Η συγκεκριμένη περιοχή είναι βυθισμένη στο σκοτάδι  εδώ και δύο μήνες και παρά τις  ενοχλήσεις στον δήμο δεν έχει βρεθεί λύση…» μας λέει η κάτοικος της περιοχής, την οποία ο Δήμος παρέπεμψε στη ΔΕΗ «γιατί είναι χαλασμένο ένα ντουί»(!), αλλά η προσπάθεια επικοινωνίας της με το συνεργείο δεν κατέστη εφικτή.

«Δύο μήνες στο σκοτάδι, σκεπτόμουν ότι πρέπει να ειδοποιήσω τον Δήμο, όπως και έκανα, γιατί ήμουν βέβαιη ότι θα γίνει κάποιο ατύχημα… Δυστυχώς το ατύχημα συνέβη σε ‘μένα…»

Ελπίζουμε μετά από αυτή τη δημοσίευση να βρεθεί το "ντουί" και να σπεύσουν οι αρμόδιοι για την αποκατάσταση της βλάβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.