Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Σκόπελος | Μετέτρεψαν τα πλαστικά καπάκια σε ιατροφαρμακευτικό υλικό και αναπηρικό αμαξίδιο

Μια σπουδαία πρωτοβουλία ανέπτυξε ο Σύλλογος Τριτέκνων Βόλου “Αργώ” και οι εδώ εκπρόσωποι του κυρίες Γουλιέλμου και Χαραλαμπίδου, οι οποίες συγκέντρωσαν πλαστικά καπάκια με την βοήθεια φορέων, μαθητών και κατοίκων του νησιού και τα μετέφεραν στον παραπάνω Σύλλογο, ο οποίος με τη σειρά του τα “εξαργύρωσε” σε ιατροφαρμακευτικό υλικό και αναπηρικό αμαξίδιο, που οποία προσφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

Τα υλικά που παραδόθηκαν στο Κ.Υ. είναι 1 ψηφιακό θερμόμετρο, 20 θερμόμετρα, 5 πιεσόμετρα, 1 πιεσόμετρο παιδικό, 1 οξύμετρο, 4 λαβίδες, 5 κουτιά γλωσσοπίεστρα, 3  κουτιά χωνάκια για ωτοσκόπια, 9 καθετήρες καουτσούκ, 15 καθετήρες σιλικόνης και ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Η προσπάθεια συλλογής πλαστικών πωμάτων από εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά, καπάκια από διάφορες συσκευασίας (ακόμα και από σωληνάρια οδοντόπαστας, κέτσαπ και ό,τι άλλο) συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Όσοι θέλουν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια προστασίας του Περιβάλλοντος, αλλά και προσφοράς στο συνάνθρωπό μας, μπορούν να συγκεντρώνουν “καπάκια” κάθε είδους και να τα μεταφέρουν στα σημεία: Γυμνάσιο, Λύκειο και Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

Ευχαριστήριο του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου

Το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου εξέδωσε το παρακάτω σχετικό ευχαριστήριο:

«Η Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Τριτέκνων Βόλου “Αργώ” και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του στη Σκόπελο κα Γουλιέλμου Λίτσα και κα Χαραλαμπίδου Πόπη, για τη δωρεά αναλώσιμου φαρμακευτικού υλικού και ενός αναπηρικού αμαξιδίου.

Ευχαριστούμε επίσης το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου, τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων και όλους τους κατοίκους του νησιού μας, οι οποίοι μαζεύοντας πλαστικά καπάκια όλων των ειδών συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτής της δωρεάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.