Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ | Ποδόσφαιρο εκτός με τον Αστέρα Ριζόμυλου - Μπάσκετ εντός με Πλατύκαμπο

Αγώνας  μπάσκετ για το πρωτάθλημα Β’ ΕΣΚΑΘ (Β’ γυρος | 6η αγωνιστική) μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Σκοπέλου και Α.Ε. Δήμου Πλατυκάμπου,  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο22-2-2020,  στις 19.00, στο κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου.
Στις 20.30 η ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Σκοπέλου θα αντιμετωπίσει για την 17η αγωνιστική τον πρωτοπόρο Αστέρα Ριζόμυλου στο γήπεδό του, σε έναν αγώνα αρκετά δύσκολο, όπου οι ποδοσφαιριστές της Σκοπέλου θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.
Λόγω της “ιδιαιτερότητάς”, στον αγώνα θα βρεθεί παρατηρητής διαιτησίας και θα τον παρακολουθήσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ↓

Λαχειοφόρο αγορά διενεργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Σκοπέλου ώστε να αντεπεξέλθει στα μεγάλα έξοδα μέχρι το τέλος της σεζόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.