Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Γλώσσα Σκοπέλου | Πωλείται παραθεριστική κατοικία, 108 τ.μ.

Σύμβουλος Ακίνητων Καΐρη Χαρούλα. Διατίθεται σε αποκλειστικότητα προς πώληση παραθεριστική κατοικία - μεζονέτα 108 τμ συνολικά, στην Γλώσσα Σκοπέλου.


Πλήρως ανακαινισμένο το 2019, αυτό το πανέμορφο πλήρως επιπλωμένο σπίτι 3 υπνοδωματίων βρίσκεται στο κέντρο της Γλώσσας, κοντά στην τοπική αγορά (μπαρ-καφέ, εστιατόρια, αρτοποιεία, μίνι μάρκετ κ.λπ.) και 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη γραφική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, που γυρίστηκε η ταινία Mamma Mia.


Το σπίτι χωρίζεται σε 3 επίπεδα:
- Ισόγειο: Κεντρική είσοδος του σπιτιού, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία και καθιστικό. Υπάρχει W.C για τους επισκέπτες
- Πρώτος όροφος: 2 υπνοδωμάτια με queen size κρεβάτια, μπάνιο με ντους, βοηθητικό δωμάτιο με πλυντήριο ρούχων και αποθήκη
- Επίπεδο -1 όροφος: 1 πολύ ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και queen size κρεβάτι (περιλαμβάνει επίσης καναπέ-κρεβάτι και κούνια για μωρά / νήπια).

Το σπίτι πωλείται πλήρως επιπλωμένο και με ολοκαίνουργιες λευκές συσκευές κουζίνας (ψυγείο / καταψύκτη, ηλεκτρικό φούρνο, κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων). Η τηλεόραση είναι εγκατεστημένη στο σαλόνι και η γραμμή τηλεφώνου / διαδικτύου είναι έτοιμη για ενεργοποίηση. Το σπίτι είναι μονωμένο -θερμομόνωση και ηχομόνωση- με υψηλές προδιαγραφές και διαθέτει ολοκαίνουργια ξύλινα παράθυρα με διπλά τζάμια και σίτες.

Υπάρχουν δύο μπαλκόνια με πρόσβαση από τα 2 υπνοδωμάτια στον 1ο όροφο. Από ένα μπαλκόνι υπάρχει υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Καινούργια προϊόντα πρώτης ανάγκης περιλαμβάνονται επίσης στην πώληση (σεντόνια, πετσέτες, πετσέτες παραλίας και όλα τα απαραίτητα για την κουζίνα όπως πιάτα, ποτήρια, σκεύη κ.λπ.). Το σπίτι διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο και ευρύχωρες ντουλάπες σε κάθε ένα από τα υπνοδωμάτια. Το καθιστικό διαθέτει επίσης καναπέ-κρεβάτι.

Αυτή είναι η τέλεια τοποθεσία, εάν θέλετε να βρίσκεστε στην καρδιά της πόλης και να ζήσετε τη ζωή του νησιού με καταστήματα, καφέ / μπαρ και εστιατόρια κοντά.

€ 140.000
Απόσταση από θάλασσα: 3 χιλιόμετρα.
Απόσταση από αεροδρόμιο: 20 χιλιόμετρα.