Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Βόλεϊ Γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ | Α.Ο. Σκοπέλου - Ολυμπιακός Βόλου 0-3

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Νικηφόρα [0-3] έφυγε και από τη Σκόπελο ο Ολυμπιακός Βόλου, σε αγώνα με την ομάδα του Α.Ο. Σκοπελου για το τοπικό πρωτάθλημα ΕΣΠΕΚΕΛ. Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης της πρωτιάς στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και του αήττητου στη διάρκεια του πρωταθλήματος.


Συγχαρητήρια για την άνοδο και καλή συνέχεια στον προπονητή Ξύδη Περικλή και τις αθλήτριες της βολιώτικης ομάδας.

Δήλωση του προπονητή Γιάννη Τσακάλη

Η ομάδα μας γνώρισε  την ήττα  με 3-0 από τον Ολυμπιακο  Βόλου, ο οποίος κατέκτησε δίκαια  και χωρίς ήττα την πρώτη θέση του ομίλου. Τα κορίτσια μας στα 2 πρώτα σετ κατά διαστήματα κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο παίζοντας καλό βόλεϊ. 

Η ανωτερότητα βέβαια της ομάδας του Ολυμπιακού, κυρίως στο σέρβις καθόρισε το αποτέλεσμα. Στο τρίτο σετ και εφόσον χάθηκε και μαθηματικά η ελπίδα για συμμετοχή στα μπαράζ, έγινε διαχείριση και αλλαγές, καθώς σε μεγάλο  βαθμό τα ίδια κορίτσια θα αγωνιστούν  σε 16 ώρες  σαν κορασίδες  στο κρίσιμο  αγώνα με τη Νίκαια Λάρισας, στην προσπάθεια μας για να παραμείνουν στη πρώτη θέση του ομίλου! 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακου Βόλου και επίτευξη  των στόχων που έχουν θέσει! Τέλος ευχαριστούμε τους φίλους ου αθλητισμού  που είναι πάντα κοντά μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.