Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Το StrayCare Skopelos για το περιστατικό με την κοπέλα και τον σκύλο που ταξίδεψαν στην τουαλέτα πλοίου

StrayCare Skopelos | Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν μαχαίρια στην καρδιά. Με πίκρανε το γεγονός να βλέπω ένα νέο παιδί με το κατοικίδιο της σε αυτές τις συνθήκες. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα.

Θέση για την περιπέτεια της κοπέλας με τον σκύλο της, που ταξίδεψαν [κλικ] για 5 ώρες προς Βόλο στην τουαλέτα του πλοίου πήρε το φιλοζωικό σωματείο StrayCare Skopelos,το οποίο με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Επιβεβαιώνω τα όσα είπε ο κ. Αντωνιου, καθώς προσωπικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΟΤΕ πρόβλημα,ίσα ίσα που όλο το προσωπικό με βοηθάει στη μεταφορά των ζώων.

Ο κ. Αντωνίου είναι ένας ευγενικός άνθρωπος χαμηλών τόνων, πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει. Αυτό είναι κάτι που το έχω δει με τα μάτια μου. Μέχρι και στις αποσκευές έχει βοηθήσει προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Δεν ξέρω αν ήταν καν μπροστά στο θλιβερό περιστατικό, αν και δε νομίζω.

Από την άλλη δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τις φωτό με την κοπέλα να κάθεται με το σκύλο της στις τουαλέτες του πλοίου.

Για μένα η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν μαχαίρια στην καρδιά. Με πίκρανε το γεγονός να βλέπω ένα νέο παιδί με το κατοικίδιο της σε αυτές τις συνθήκες. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα.

Τώρα όσο για τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ που ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με το φιλοζωικό Σκοπέλου ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΩ. Ούτε κλήση, ούτε μέιλ λάβαμε. Προφανώς η κυρία είτε κάλεσε κάποιο άλλο φιλοζωικό της Ελλάδας, είτε ένα πρώην φιλοζωικό της Σκοπέλου.

Το Straycare πάντως δεν το κάλεσε. Αν ισχυρίζεται ότι μας κάλεσε ας το αποδείξει.

Τέλος θα ήθελα να πω, ότι πέρα από νόμους, που φυσικά πρέπει να τηρούνται, υπάρχει και το ανθρώπινο κομμάτι. Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά το πλήρωμα του Πρωτέα να επικοινωνήσουν με την εταιρεία ώστε να τοποθετηθούν ειδικά box για τη μεταφορά ζώων συντροφιάς, όπως επίσης, κυρίως τους χειμερινούς μήνες, να επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να παραμένουν στον εσωτερικό χώρο του πλοίου, όχι στο σαλόνι φυσικά, αλλά σε σημείο που να είναι προστατευμένοι από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Φυσικα και θα είμαστε ως φορέας και ως ομοσπονδία δίπλα σε όποιον ζητήσει τη βοήθεια μας.»

Διαβάστε όλη την ανάρτηση:↓↓↓

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.