Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Σκοπελίτες και Σκοπελίτισσες που ζουν στην Αμερική γιόρτασαν για πρώτη φορά στην Pensacola της Florida τον πολιούχο και προστάτη του νησιού Άγιο Ρηγίνο


Στις 25 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα κατά την οποία πανηγυρίζει με λαμπρότητα η  Σκόπελος την μνήμη του Αγίου Ρηγίνου, Σκοπελίτες και Σκοπλίτισσες που ζουν στην Αμερική γιόρτασαν για πρώτη φορά στην Pensacola της Florida, στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την μνήμη του Επισκόπου Σκοπέλου, όπου με μεγάλη συγκίνηση και χαρά ακούστηκε το τροπάριο του Αγίου και έγινε η αρχή για να δοξάζεται ο Άγιός μας και στην άλλη πλευρά του πλανήτη.

Οι εκεί συμπατριώτες μας θεωρούν πολύ σημαντικό ότι την ίδια ημέρα που γιορτάστηκε ο Άγιος στη Σκόπελο συνδέθηκαν νοερά με το νησί τους και τέλεσαν την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην μακρινή Pensacola της Florida στην Αμερική.

Στο ψαλτήρι και στο τροπάριο του Αγίου Ρηγίνου [κλικ εδώ] ακούμε την Σκοπελίτισσα κα Πόλα Μαρία Συλιβού, κόρη του αείμνηστου Αποστόλη Συλιβού.

Να είναι πάντα καλά, με Υγεία και ο Άγιος Ρηγίνος να είναι αρωγός στη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.