Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Ρεκόρ ανόδου στις τιμές καυσίμων στις Σποράδες

«Έκρηξη» στις τιμές φέρνει το ράλι του πετρελαίου σε υψηλά επταετίας

«Καίει» το κόστος των υγρών καυσίμων στην Ελλάδα μετά το ξέφρενο ράλι στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου με το Brent να έχει ξεπεράσει ακόμα και τα 103 δολάρια το βαρέλι. Η εκρηκτική κατάσταση στην Ουκρανία έχει εκτοξεύσει στα ύψη το μαύρο χρυσό που διαμορφώνεται στα υψηλότερα επίπεδα της τελευταίας επταετίας με το αργό τύπου μπρεντ στο Λονδίνο να πλησιάζει επικίνδυνα τα 100 δολάρια και το αμερικανικό αργό στη Νέα Υόρκη να διαμορφώνεται κοντά στα 92 δολάρια το βαρέλι.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα ότι οι τιμές στην Ελλάδα για την αμόλυβδη 95 και 100 οκτανίων, το πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, καθώς και για το υγραέριο να έχουν εκτοξευτεί στα ύψη καταγράφοντας άνοδο που πλησιάζει ακόμη και το 50% από πέρσι τέτοια εποχή.

ΑΜΟΛΥΒΔΗ | ΣΠΟΡΑΔΕΣ | 25-2-2022

DIESEL ΚΙΝΗΣΗΣ | ΣΠΟΡΑΔΕΣ | 25-2-2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.