Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων μας!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Όχι στις απολύσεις στη ΛΑΡΚΟ!


Το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου, εκφράζει την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ, απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης για απολύσεις όλων των εργαζομένων και εκποίηση της ΛΑΡΚΟ, ικανοποιώντας τα αιτήματα των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων.

Και αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει ότι τα εργοστάσια δεν τα κλείνουν οι εργάτες και οι αγώνες τους. Οι εργαζόμενοι με τον πολύχρονο αγώνα τους κράτησαν ανοιχτή τη ΛΑΡΚΟ κόντρα σε θεούς και δαίμονες, με όλους τους εργαζόμενους στη θέση τους, σμπαράλιασαν ξανά και ξανά τα σχέδια κυβερνήσεων και επιχειρηματικών ομίλων.

Από την άλλη, όλες οι κυβερνήσεις της χώρας μας διαχρονικά, συστηματικά προχώρησαν στην απαξίωση της επιχείρησης, στη στοχοποίηση των εργαζομένων, στην υπερχρέωσή της.

Ο εγκληματικός, αντεργατικός σχεδιασμός κυβέρνησης - επιχειρηματικών ομίλων, που απολύει και ξεσπιτώνει τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, να μείνει στα χαρτιά!

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας!

Ψηλά το κεφάλι συνάδελφοι!

Στο δρόμο του αγώνα βρίσκονται οι λύσεις!

Σκόπελος, 04/02/2022

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.