Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Σκυλίτσα δεμένη με διπλή αλυσίδα στο χιόνι! | Ζητείται σπίτι για φιλοξενία

Η φωτογραφία - καταγγελία τραβήχτηκε τις ημέρες της πρόσφατης κακοκαιρίας, με τα χιόνια στο νησί και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν και όπως φαίνεται η άτυχη σκυλίτσα είναι δεμένη με διπλή αλυσίδα και "φιλοξενείται" σε χώρο ακατάλληλο, εκτεθειμένη στο κρύο, τη βροχή και το χιόνι, ενώ είναι αστείρωτη, ατσιπάριστη και ανεμβολίαστη!

Το φιλοζωικό σωματείο Σκοπέλου Stray Care Skopelos, μόλις έλαβε γνώση της κατάστασης, έκανε αμέσως καταγγελία και προσπαθεί με εισαγγελική παραγγελία να αφαιρέσει το άτυχο ζώο από το άτομο, το οποίο, επιεικώς, κρίνεται ανεπαρκές για να έχει κατοικίδιο.

Μετά από τις δύο εγκαταλείψεις σκύλων στη Σκόπελο το τελευταίο διήμερο και αυτό το δυσάρεστο περιστατικό κακοποίησης, το Stray Care Skopelos ζητάει βοήθεια για να βρεθεί σπίτι για φιλοξενία του ζώου, ώστε να γλυτώσει από το καθημερινό μαρτύριο...

Το Stray Care Skopelos αναλαμβάνει τα σχετικά έξοδα στείρωσης, τσιπαρίσματος κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.