Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Το τμήμα βόλλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου έκοψε την πίτα [φωτογραφίες]


Εν μέσω ευχών για καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Σκοπέλου η κοπή της βασιλόπιτας του τμήαμτος βόλεϊ γυναικών του Α.Ο. Σκοπέλου.


Στη λιτή, λόγω των καταστάσεων, εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου και φυσικά ο προπονητής Γιάννης Τσακάλης και η ομάδα βόλεϊ γυναικών.


Πριν την κοπή της πίτας ο πρόεδρος Γιώργος Κοχύλης συνεχάρη τον προπονητή και τις αθλήτριες για την πορεία τους στο τοπικό Γυναικών, αλλά και την ομάδα Κορασίδων, η οποία είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και έχει μεγάλες πιθανότητες να ανέβει κατηγορία!

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Σκοπέλου ο οποίος απευθυνόμενος σε προπονητή και αθλήτριες είπε:


«Είναι πολύ σημαντικό ότι η Σκόπελος έχει δύο ομάδες βόλεϊ οι οποίες αθλούνται και αγωνίζονται στα πλαίσια ενός ομαδικού, φίλαθλου πνεύματος.

Για το κλειστό Γυμναστήριο

Όπως γνωρίζετε έχουμε δημοπρατήσει εδώ και 6 μήνες την ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου, εσωτερικά και εξωτερικά με 750.000€. Είχαμε την ατυχία να υπάρξουν κάποιες ενστάσεις με την τελευται ένσταση να κρίνεται πρίν από ένα μήνα και στις 22 Φεβρουαρίου να επανέρχεται το θέμα στο δικαστήριο για να συζητηθεί, ελπίζουμε για τελευταία φορά, οπότε και θα μπορούμε να μιλάμε πλεόν για την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο και το ξεκίνημα...

Θέλω να ευχηθώ η νέα χρονιά 2022 να είναι για εσάς σημαντική και τυχερή και να είναι η χρονιά κατά την οποία θα ολοκληρωθεί η ανακατασκευή των υποδομών του κλειστού γυμναστηρίου.

Χρονιά Πολλά, καλή επιτυχία στον προπονητή, στις αθλήτριες και το Δ.Σ. και καλή άνοδο στην ομάδα των Κορασίδων.»


Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με τυχερή την Ηλιάννα Καριοφύλλη, στην οποία το Δ.Σ. θα προσφέρει ως δώρο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.