Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Σκιάθος Ενωμένη: Ελπίζουμε οι συνάδελφοι της συμπολίτευσης να βρουν τον χρόνο, έστω εκ των υστέρων, να «μελετήσουν» τον Προϋπολογισμό!

Μετά από μια εβδομάδα αναμονής, διαπιστώσαμε ότι υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με ήσσονα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκιάθου, του προηγούμενου Σαββάτου 5/2, διαφεύγοντας της προσοχής τους, η Ειδική Συνεδρίαση του Προϋπολογισμού του Δήμου για το 2022. 

Στην συνεδρίαση λοιπόν αυτή που αποτελεί την πεμπτουσία των δημοτικών πολιτικών διαδικασιών, γι’αυτό άλλωστε και ο νομοθέτης θέλησε αυτή να γίνεται σε ειδική συνεδρίαση του ΔΣ κατά την ψήφιση του, καθόσον δεν είναι ζήτημα ευκαιριακό, τυπικό και διαδικαστικό, αλλά ζήτημα ουσίας και μείζονος πολιτικής σημασίας για τη λειτουργία ενός Δήμου, οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης και ο επικεφαλής τους Θεόδωρος Παρασχ. Τζούμας δεν μπόρεσαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις και στις τοποθετήσεις των μελών της μείζονος αντιπολίτευσης για τους πιο σημαντικούς κωδικούς του Προϋπολογισμού.

Μετά από δύο ώρες και αφού αποδείχτηκε ότι οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν τον ΠΥ, όπως έγινε και στην έκτακτη συνεδρίαση της ΟΕ, πέρασε ο προϋπολογισμός του Δήμου μας για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ με 7 ψήφους υπέρ και 11 κατά.

Ελπίζουμε οι συνάδελφοι της συμπολίτευσης να βρουν τον χρόνο, έστω εκ των υστέρων, να τον «μελετήσουν».

Δημοτική Παράταξη

«Σκιάθος Ενωμένη - Βήμα στο Μέλλον»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.