Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Τρίγωνα, κάλαντα και δράσεις αλληλεγγύης από το 1ο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου (φωτογραφίες - video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΛΙΚ 👉ΕΔΩ
Ήχοι από τρίγωνα, χαρούμενες παιδικές φωνές, κάλαντα και εορταστικά τραγούδια ακούστηκαν σήμερα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, στο Δημαρχείο, αλλά και στην παραλία και σε κεντρικούς δρόμους της Σκοπέλου από τους μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου, οι οποίοι συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια του Σχολείου κα Φραγκούλα Τουτουτζόγλου και εκπαιδευτικούς έδωσαν εορταστικό χρώμα στο νησί.

Στο Δημαρχείο τους υποδέχθηκαν η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κα Μαρία Σάββα, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Παντελής Χρυσοφός και το προσωπικό του Δήμου Σκοπέλου, ενώ μετά τις ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά οι μικροί μαθητές και μαθήτριες έλαβαν συμβολικά δώρα και κεράσματα.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές δεν στάθηκαν όμως μόνο σε αυτό και με πρωτοβουλία τους συγκέντρωσαν για μία ακόμα φορά τρόφιμα για οικογένειες που τα έχουν ανάγκη και τα παρέδωσαν στον π. Ευάγγελο Κεχριώτη για το Φιλόπτωχο του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» η διευθύντρια του Σχολείου κα Φραγκούλα Τουτουτζόγλου σχετικά με την σημερινή δράση μας είπε:

«Οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων έφτασαν, και μιας και το μήνυμα των Χριστουγέννων είναι η αγάπη, σκεφτήκαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε άπορες οικογένειες του νησιού, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για το φιλόπτωχο του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης. 

Οι μικροί μαθητές του σχολείου μας για μια ακόμη φορά έδειξαν τη μεγάλη τους καρδιά και ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά μας, δείχνοντας  έτσι την αγάπη τους στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς για την ανταπόκρισή τους και την ευαισθησία τους.

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης χάρισαν μια νότα χριστουγεννιάτικη στο νησί, τραγουδώντας τα κάλαντα στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου, στο Δημαρχείο, στον οικισμό της Σκοπέλου και στην παραλία.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά!

Υγεία και Χαρά στο σπιτικό σας!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.