Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Mεγάλες διακρίσεις του Σπύρου Φλωρούς και του Γιώργου Κρουσανιωτάκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing

Με τρία χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές τους επιστρέφουν στην Αλόννησο οι αθλητές του Λυκούργου Αθανασίου, Σπύρος Φλωρούς και Γιώργος Κρουσανιωτάκης, οι οποίοι πήραν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing Α και Β κατηγορίας που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης από 8/12 έως 11/12 και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών, δημιουργώντας, δικαιολογημένα, αισθήματα υπερηφάνειας σε όλο το νησί...

Συγχαρητήρια επιστολή Δήμου Αλοννήσου για τις μεγάλες διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing 

Οι μεγάλες διακρίσεις του Σπύρου Φλωρούς και του Γιώργου Κρουσανιωτάκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing Α και Β κατηγορίας που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης από 8/12 έως 11/12 δείχνει για ακόμη μια φορά το μέγεθος του ταλέντου και των ικανοτήτων της νέας γενιάς του τόπου μας. 

Με την πολύτιμη καθοδήγηση του προπονητή τους, Λυκούργου Αθανασίου και την αμέριστη στήριξη των οικογενειών τους, ο Σπύρος με τα δύο χρυσά μετάλλια και ο Γιώργος με το ένα χρυσό και το ένα χάλκινο, κατέλαβαν τις ύψιστες διακρίσεις στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση kick boxing της χώρας και «ταξίδεψαν» την Αλόννησο σε όλη την Ελλάδα, γεμίζοντας με περηφάνια τους κατοίκους της. 

Σπύρο και Γιώργο, είστε νικητές της ζωής, λαμπρά παραδείγματα του «Ευ Αγωνίζεσθαι» και πρότυπα μια ελπιδοφόρας γενιάς που μπορούν να οδηγήσουν την Ελλάδα και την Αλόννησο ακόμη πιο ψηλά. Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Με εκτίμηση, 

Πέτρος Βαφίνης 

Δήμαρχος Αλοννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.